Υπηρεσιες - Αριστο Αποτελεσμα

Ο στόχος μας είναι πάντοτε η καλύτερη δυνατή εκτέλεση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Το προσωπικό μας είναι αυτό που ανά πάσα στίγμή, έμπειρο και επαγγελματικά καταρτισμένο, είναι πάντα διαθέσιμο στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και τους τομείς που εξειδικευόμαστε κάτω από το «Υπηρεσίες» στην ιστιοσελίδα μας.

Ο Χρονος ειναι χρημα!

Ξέρουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και στόχος μας είναι να τον αξιοποιούμε όσο πιο εποικοδομιτικά γίνετε. Διασφαλίζουμε για εσάς την έγκαιρη παράδοση των υπηρεσιών μας, την ενημέρωσή σας για οποιεσδήποτε νομοθετικές αλλαγές που σας αφορούν άμεσα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διακυβεύται η ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών μας.

Σταθερη αναπτυξη – Απο την αρχη μεχρι το τελος, ειμαστε εκει!

Η ανοδική μας πορεία στο επαγγελματικό και επιχειρηματικό περιβάλλον εντός και εκτός Κύπρου, είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας που αποκτήσαμε μετά από πολλά χρόνια στο επάγγελμα. Ο κόσμος μας ήταν πάντοτε η κινητήρια δύναμη για όλη αυτή την εξέλιξη. ‘Μεγαλώνουμε’ μαζί!

Διεθνής Ανάπτυξη Ελεγκτικού Οίκου ΙΩΑΝΝΟΥ & ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΛΤΔ (ITH)

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Η Εταιρεία ΙΩΑΝΝΟΥ & ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΛΤΔ, ενεργό μέλος του διεθνούς οργανισμού ‘KS International’ (KSi) από το 1995, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει αναπτύξει σημαντικά την διεθνή εμβέλειά της, μετά τη συγχώνευση του με έναν άλλο κορυφαίο οργανισμό ‘Morison International’ (MI), για να σχηματίσουν τους ‘Morison ΚSi’. Η Εταιρεία ΙΩΑΝΝΟΥ & ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΛΤΔ θα έχει ακόμη μεγαλύτερη [...]
Συνεχίστε την ανάγνωση »

ITH Ημέρα Εθελοντισμού

Καταχωρήθηκε στις Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014

Οι Ιωάννου & Θεοδούλου Λτδ σαν υπόσχεση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη , διοργάνωσε ημέρα εθελοντισμού στις 19 Ιουλίου 2014, στο Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας. Μια ομάδα του ITH επισκέφθηκε το καταφύγιο και βοήθησησε στο λούσιμο, περπάτημα και στην ανακτασκευή των κτιρίων. Η ομάδα έχει αναλάβει να χορηγήσει για ένα χρόνο ένα σκύλο του καταφυγίου. Η εταιρία είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να α [...]
Συνεχίστε την ανάγνωση »

Εγγραφη νεας εταιρειας

Τα στοιχεία που συμπεριλαμβάνονται στην φόρμα αυτή είναι απαραίτητα για την εγγραφή νέας εταιρείας στην Κύπρο. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια κατά τη συμπλήρωση της φόρμας παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας.

Κατεβάστε το Έντυπο