ΔιεθνηΣ Αναπτυξη Ελεγκτικου Οικου ΙΩΑΝΝΟΥ & ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΛΤΔ (ITH)

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Η Εταιρεία ΙΩΑΝΝΟΥ & ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΛΤΔ, ενεργό μέλος του διεθνούς οργανισμού ‘KS International’ (KSi) από το 1995, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει αναπτύξει σημαντικά την διεθνή εμβέλειά της, μετά τη συγχώνευση του με έναν άλλο κορυφαίο οργανισμό ‘Morison International’ (MI), για να σχηματίσουν τους ‘Morison ΚSi’.

Η Εταιρεία ΙΩΑΝΝΟΥ & ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΛΤΔ θα έχει ακόμη μεγαλύτερη, γεωγραφική κάλυψη, με 375 γραφεία σε 88 χώρες, και άμεση πρόσβαση στην επαγγελματική ομάδα των 8.990 διεθνών ειδικών για την εξυπηρέτηση των αυξανόμενων διεθνών αναγκών των πελατών της.

“Το να είμαστε μέλη της νέας συγχώνευσης, Morison KSi, μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε πρόσβαση σε ισχυρότερη προσφορά των διεθνών υπηρεσιών, δεξιοτήτων και εμπειρίας γραμμής εξυπηρέτησής μας και μας επιτρέπει να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας.», λένε οι Συνεταίροι της Ιωάννου & Θεοδούλου Λτδ, κ Μιχάλης Ιωάννου και ο κ Χρίστος Θεοδούλου.

«Όλες οι εταιρείες μέλη είναι πολύ ενθουσιασμένες για αυτή τη σημαντική εξέλιξη. Οι βελτιωμένες δεξιότητες και η εμπειρία που έχουν σήμερα στη διάθεσή τους, θα τους βοηθήσει να εξυπηρετήσουν τις περαιτέρω διεθνείς ανάγκες των πελατών τους. Μια πραγματικά αποτελεσματική εναλλακτική λύση από τους ‘Big 4’ και άλλους διεθνείς οργανισμούς», λέει η Λίζα Ρόμπινς, Διευθύνων Σύμβουλος της Morison KSi. Και οι δύο οργανισμοί είναι γνωστοί για την αφοσίωσή τους σε υψηλής ποιότητας μέλη. Η συγχώνευση έχει ως αποτέλεσμα ένα σύνολο 164 εταιρείες-μέλη διεθνώς, με μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των διασυνοριακών υποθέσεων. Η συγχώνευση, η οποία θα δημιουργήσει μια ισχυρή διεθνή συγχώνευση του ενός US $ 1 δις, θα τεθεί σε ισχύ από την 1 Απριλίου 2016.