Ευρωπαϊκο Ετησιο Συνεδριο 2012

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Οι κ.κ. Χρίστος Θεοδούλου και Μιχάλης Ιωάννου, Συνέταιροι της Ιωάννου και Θεοδούλου Λτδ, παρακολούθησαν το Ευρωπαϊκό Ετήσιο Συνέδριο 2012, της Kingston Sorel International (KSI) στη Λισαβόνα, Πορτογαλία από την Πέμπτη 17 Μάιου μέχρι το Σάββατο 19 Μάιου, 2012. Η διάσκεψη διοργανώθηκε από τους Santos Pinho & Associados SROC & KS Consultores. Πάνω από 20 εταιρείες από χώρες σε όλη την Ευρώπη παρακολούθησαν το τριήμερο συνέδριο. Η Kingston Sorel International πιστεύει ακράδαντα ότι η ενθάρρυνση της επαφής και επικοινωνίας μεταξύ των μελών της, θα βοηθήσει προς όφελος των μελών και των πελατών τους.

Στο δύσκολο περιβάλλον του σήμερα, είναι ολοένα και πιο σημαντικό για όλους τους Παροχείς Υπηρεσιών – μεγάλους και μικρούς – να καταβάλουν προσπάθειες για την προώθηση της παροχής υπηρεσιών από τα μέλη της χώρας τους σε άλλα μέλη, αλλά και να εργαστούν για την προώθηση της ανταλλαγής τεχνικών και άλλων πληροφοριών μεταξύ των μελών της σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Το επερχόμενο Διεθνές Ετήσιο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2012 στη Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.